Els Cavalls de la Fundació Miranda són un magnífic equip de professionals de la salut i d’acompanyament i suport a les persones. Cavalls resilients que han superat o estan superant dificultats, maltractament, traumes… la sanació arriba amb la tornada a l’origen, la natura d’allà on venen, per recordar qui són, per tornar a ser cavalls lliures i connectar amb la seva essència.

El grup de cavalls i l’espai obert, són el recurs positiu que els porta a viure en plenitud i a convertir-se en un gran mirall, un recurs positiu, i una gran inspiració per les persones.

Apadrina un Cavall

Clica la seva foto a sota i coneix la seva història

Apadrinant un dels nostres Cavalls contribuiràs i donaràs suport per sostenir el seu benestar i la seva alimentació. Facilitem la seva vida en ramat i en llibertat, en grans espais naturals. Els acompanyem en el procés de tornar a ser éssers lliures, sans i segurs, de recuperar el seu equilibri i salut física, emocional i mental, en contacte amb l’entorn natural i amb el grup de cavalls. Els Cavalls reben el nostre suport i mirada atenta, i quan cal, atenció veterinària o suplement alimentari per assegurar la qualitat del seu procés d’adaptació. Actualment viuen amb nosaltres uns 80 èquids, dels quals la majoria són Cavalls.

  • Podràs establir un fort vincle d’amistat amb un dels nostres cavalls i amb la seva manada.

  • Podràs venir a visitar-lo, rebràs fotografies i informació de la seva evolució i accés a les trobades de sòcies i padrines.

  • Gaudiràs de descomptes per les nostres activitats i les dels nostres projectes associats.

Apadrinaments Corporatius

Si ets una empresa, escola o entitat, també pots apadrinar un dels nostres Cavalls donant suport al seu benestar i a la seva funció de conservació del medi natural, prevenció d’incendis i tasca social amb persones en risc d’exclusió.

Apadrinaments Compartits

Si vols apadrinar un Cavall, però no tens els recursos econòmics per fer-ho, pot aportar la meitat i apuntar-te al nostre apadrinament compartit. I si tens amics o familiars potser s’engresquen a apadrinar amb tu. Si no, nosaltres busquem l@ padrin@ que falta!

Interessades en Apadrinaments Corporatius i Compartits us podeu adreça per mail fundacio@fundaciomiranda.org