El Moscatell i el Xarel·lo han omplert d’alegria i sentit aventurer, l’estepa mediterrània del Garraf.

Quan van arribar provinents d’un rescat D’ADE, es resistien a sortir del seu tancat de recepció, pensat per que hi passessin només els primers dies. Però no, nosaltres els alliberàvem i ells tornàvem a entrar a la zona de confort.

Després d’un estiu entrenant-se per prendre decisions i recuperar la iniciativa, han après a gaudir al màxim de la immensitat de la natura. Són 2 ambaixadors, impertinents i bonics, curiosos i provocadors. No dubten a apropar-se a les persones, i a apropar-les al Projecte.

L’hivern passat van descobrir els racons i els reptes de la pastura a Coll de Nargó, on han fet nous amics i han eixamplat el seu recorregut diari.

Actualment viuen a la Seu de la Fundació al Pla de l’Orri (Serra de Catllaràs) on gaudeixen de l’alta muntanya i d’una nova i estreta amistat amb un altre ruc, el Donzell. A partir del seu benestar hem descobert dos éssers veritablement carinyosos i amorosos. Tenen espai i l’ocupen però sovint aturen el seu pasturar per un moment de connexió i qualitat amb les persones amb una dolçor profundament bondadosa.

IMPORTANT: Abans d’omplir el formulari per apadrinar, si us plau descarrega i omple l’ordre de domiciliació SEPA.