Carregant Esdeveniments

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets ja no estan disponibles

Caminant amb els Cavalls lliures. Transhumància breu!

Necessites Natura i Moviment? Acompanya el Moviment d’un ramat de Cavalls en llibertat! Tu pots viure l’experiència de la Transhumància dins el territori Parc del Garraf acompanyant un ramat de Cavalls en llibertat!

Caminaràs entre Cavalls lliures unes 3 hores, des de Parc del Garraf fins a la pastura cedida pels productors de vi eco i singular de la comarca. Una experiència que connecta Cavalls, Persones i Natura. Transhumància curta i convivència d’unió amb un petit ramat de Cavalls recuperats per la Fundació Miranda. Farem vincle amb el grup de persones que ens donen suport en aquesta actuació plena de sentit.

El Moviment s’efectua pel benestar dels Cavalls, i per garantir la seva autosuficiència i nutrició. Marxem d’un indret per passar uns mesos en un altre i així garantir la regeneració i salut de la pastura i la biodiversitat (medi ambient), i la dels èquids.
Generalment, el trajecte no té desnivells significatius. És una activitat on es camina amb força agilitat aproximadament uns 7-8 km. Un cop arranquem, no es poden fer parades. És una marxa més que una passejada.

A qui va dirigit?
A tothom qui vulgui contactar amb els Cavalls des del respecte, l’escolta, i apropant-se al seu entorn natural. Adults i infants majors de 8 anys.
L’activitat  pot ser ser cancel·lada si la meteorologia no és l’adequada o bé si no hi ha prou persones inscrites.

Punt de trobada:
Ens trobarem a una Petita esplanada a peu de la carretera BV_2111, on podrem deixar els nostres vehicles i on ens recolliran per anar al punt d’inici del trajecte. Enllaç de Google

Coses a portar bàsiques o imprescindibles:
Cal portar roba i calçat còmode per caminar per la muntanya, una cantimplora amb aigua, i quelcom energètic per picar.

AQUESTA ÉS UNA ACTIVITAT SOLIDÀRIA:

Triant una de les nostres activitats estàs contribuïnt a fer possible la tasca de la Fundació Miranda. L’import que aportaràs va directament a sostenir la llibertat i el benestar del Cavalls, Persones i Natura.

Moltes gràcies,
Equip Miranda