Carregant Esdeveniments

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Un viatge de Salut i Natura: Mindfundness en Moviment

Una respiració a la deriva és una ment a la deriva…

Txi kung o Tao yin és el camí de l’energia, el camí que hem de recórrer al nostre interior identificant el nostre cos i la nostra ment, vibrant amb el nostre moviment i alhora sanant el nostre interior, on podem aprendre a sintonitzar la nostra concentració, moviment i respiració, i obtenir un benefici en l’àmbit articular, ossi i muscular.

Ens trobarem amb els Cavalls de la Fundació, Mestres de Vida i Moviment, i de Presència.  Contactarem des del respecte, la quietud i l’observació. Esdevindrà una trobada en la qual rebrem molt més del que estem buscant amb la principal essència de sentir i vibrar l’Ara i Aquí.

Enfoc

Iniciarem el nostre Txi kung amb un Shinrin yoku o bany de bosc per començar a prendre consciència dels nostres sentits connectant amb la Natura que ens envolta. Farem uns exercicis mil·lenaris els quals estan estandarditzats i publicats per la Chinese Health Qigong Association. Activarem els nostres meridians, trobarem l’equilibri yin/yang i connectarem cos i ment mitjançant la respiració acabant amb una petita Meditació d’agraïment i coneixement interior.  Aquest és un programa itinerant en diferents seus de la Fundació Miranda.

A qui va dirigit?  A totes les persones que vulguin connectar amb el seu interior, vulguin gaudir de bona salut i prevenir malalties en un marc de natura intrínsecament harmonitzador.

Vine i connecta amb la Natura i amb el territori dels Cavalls Lliures!

Nom de la guia: Gabriela Duque

Coses a portar bàsiques o imprescindibles: 

Roba i calçat còmode per moure’t lliurement i caminar per la muntanya, una motxilla per portar-hi la cantimplora d’aigua, alguna cosa per menjar i protector solar!

En acabar l’activitat us podeu quedar al Parc a fer un pic-nic.

Moltes gràcies,

Equip Miranda