Carregant Esdeveniments

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this esdeveniment has passed.

IMPORTANT: Per poder participar en aquesta Acció de Voluntariat Ambiental és imprescindible descarregar-vos el formulari que trobareu en aquest enllaç i portar-lo omplert i signat.

FORMULARI ACORD VOLUNTARIAT

Els espais on hi viuen els cavalls lliures que durant aquest hivern estan a les pastures d’Arsèguel han de quedar limitats per evitar que s’escapin. L’actuació consisteix a reparar filat elèctric malmès i a posar-ne de nou. Caldrà, també, netejar els marges per tal que el corrent elèctric hi pugui circular bé.

Aquest tipus d’actuacions que fem des de la Fundació Miranda afavoreixen el bon estat de conservació de les pastures i el manteniment d’espais oberts en una zona eminentment forestal i permeten beneficis ambientals, com ara la preservació d’espècies vegetals vinculades a aquest hàbitat.

La Fundació es fa càrrec del sopar de dissabte i de l’esmorzar de diumenge, tot elaborat amb productes de proximitat amb aires del Cadí i molt d’amor.

Disposarem del Casal municipal com a punt de referència per desar les nostres pertinences, així com per fer els àpats, dormir, resguardar-nos en cas de condicions climàtiques adverses… Allà disposarem de lavabo i calefacció que faran que la nostra estada sigui confortable i càlida.

Lloc de trobada

El dia 25/02/23 a les 10.30h Al Parking Lot (Arsèguel)
https://goo.gl/maps/oQpXN5pYPikiZWA58

Nom del Guia: Enric

Què cal portar
Dinar del 1r dia
Aigua
Botes de muntanya
Guants gruixuts (tipus jardineria)
Roba d’abric
Màrfega i sac de dormir
Llanterna
Capelina o roba impermeable
Estris d’higiene personal

Moltes gràcies
Equip Miranda