Carregant Esdeveniments

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

IMPORTANT: Per poder participar en aquesta Acció de Voluntariat Ambiental és imprescindible descarregar-vos el formulari que trobareu en aquest enllaç i portar-lo omplert i signat.

FORMULARI ACORD VOLUNTARIAT

A la Fundació Miranda tenim bones notícies! I és que hem aconseguit ampliar territori al Cadí. Concretament, al municipi d’Ansovell on, un cop tinguem els tancats ben preparats, els nostres èquids podran pasturar lliurement. La delimitació de les pastures és necessària i, per aquest motiu, et convidem a formar part d’aquest esdeveniment tan important per a nosaltres: obrir nous horitzons i noves oportunitats en un moment en què la família Miranda es fa gran.

Aquest tipus d’actuacions que fem des de la Fundació Miranda afavoreixen el bon estat de conservació de les pastures i el manteniment d’espais oberts en una zona eminentment forestal i permeten beneficis ambientals, com ara la preservació d’espècies vegetals vinculades a aquest hàbitat i la prevenció d’incendis. La Fundació es fa càrrec del sopar de Dissabte i de l’esmorzar i el dinar de Diumenge. Tot elaborat amb productes de proximitat amb aires del Cadí i molt d’amor. Disposarem del Casal Municipal d’Arsèguel com a punt de referència per desar les nostres pertinences, així com per fer els àpats, dormir, resguardar-nos en cas de fred o pluja… Allà disposarem de lavabo i calefacció que faran que la nostra estada sigui confortable i càlida.

Lloc de trobada

Data: 4 i 5 de Març
Hora i lloc de trobada: 4/03/23 10’30h Al Parking Lot (Arsèguel)

https://goo.gl/maps/oQpXN5pYPikiZWA58

Hora d’inici/tancament: Del 4/03/23 a les 10’30h al 5/03/23 a les 13h
Nom del Guia: Caterina

Què cal portar
Dinar del 1r dia
Aigua
Botes de muntanya
Guants gruixuts (tipus jardineria)
Roba d’abric
Màrfega i sac de dormir
Llanterna
Capelina o roba impermeable
Estris d’higiene personal

Moltes gràcies
Equip Miranda