Carregant Esdeveniments

Tiquets/Donació

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tiquets/Donació ja no estan disponibles

Un dia per compartir i reforçar la nostra xarxa de suport, amb la presència dels Cavalls lliures que són els qui han inspirat el nostre Projecte. Una jornada per aprofundir en el vincle amb els Cavalls en l’espai natural en el que pasturen, i per posar-nos al dia de les novetats de la Fundació Miranda.

Estarem amb els Cavalls en el seu Medi Natural per descobrir qui són realment, com organitzen la seva vida en ramat, com es comuniquen entre ells, com intereccionen amb els humans, entendre les seves relacions socials, vincles d’amistat, ordre sistèmic, les seves històries de vida …

L’activitat consisteix en una visita guiada per anar a trobar els Cavalls a les pastures. Es farà una explicació del comportament i vida d’aquest mamífer en el seu context natural. Podreu conèixer i tenir contacte amb els Cavalls lliures, tota una experiència enriquidora i única.

Programa:
– Benvinguda
– Presentació de la Fundació Miranda.
– Passejada guiada pel Parc del Garraf i Pelagons per trobar els ramats.
– Visita etològica i contacte amb els Cavalls.
– Tancament de l’activitat.
L’activitat pot ser ser cancel·lada si la meteorologia no és l’adequada o bé si no hi ha prou persones inscrites.

Que recomanem portar:
Beguda, petit esmorzar, roba còmode i d’abric depenent temps, calçat per moure’s lliurement i caminar per la muntanya.

Aquesta és una ACTIVITAT SOLIDÀRIA:
L’import de les inscripcions a les activitats ens ajuda a sostenir el benestar i l’alimentació dels Cavalls. Triant una de les nostres activitats esteu contribuint a fer possible la tasca de la Fundació Miranda.

Moltes gràcies,
Equip Miranda